-50%

Badspeeltje Haai

11,23

Walvissen, schildpadden, intvissen en meer… zeedieren  van Lässig zijn gemaakt van natuurlijk rubber en zijn het ideale speelkameraadje voor in bad en/of onder de douche. Met hun natuurlijke kleuren en schattige vormen is dit speelgoed een bron van creatief badplezier voor baby’s en peuters.

Bestel & Spaar 11 punten!

Beschrijving

Het badspeelgoed van Lässig is niet alleen een leuke manier voor kinderen om zich te vermaken tijdens het badderen, maar ook een verantwoorde keuze voor ouders. Het gebruik van natuurlijk rubber en de duurzame productiemethode maken dit badspeelgoed een milieuvriendelijke keuze.

De zeedieren van Lässig zijn niet alleen gemaakt van natuurlijk rubber, maar hebben ook een unieke uitstraling. De natuurlijke kleuren en schattige vormen maken deze zeedieren tot een bron van creatief badplezier. Door hun afgeronde contouren en gladde oppervlak zijn ze gemakkelijk vast te pakken voor kleine handjes.

De geïntegreerde rammelaar en het subtiele kleurenschema stimuleren de verbeelding en zorgen ervoor dat kinderen zich onderdompelen in hun eigen fantasiewereld. De natuurlijke geur van het BPA-vrije rubber is volledig onschadelijk en zorgt ervoor dat het badspeelgoed direct herkenbaar is voor het kleinste kind. Het volledig afgesloten ontwerp voorkomt de ophoping van water binnenin en de groei van schimmel, waardoor ouders zich geen zorgen hoeven te maken over de hygiëne.

Lässig is een merk dat bekend staat om zijn duurzame productiemethoden en het steunen van goede doelen. Door de aankoop van het badspeelgoed van Lässig, ondersteunen ouders niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een merk dat zich inzet voor het welzijn van anderen. Dit maakt het badspeelgoed van Lässig niet alleen een leuk en verantwoord speelgoed voor kinderen, maar ook een ethisch verantwoorde keuze voor ouders.

De zeedieren van Lässig zijn ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Na gebruik kunnen ze eenvoudig worden afgespoeld met water en zeep en laten drogen aan de lucht. Dit zorgt ervoor dat het badspeelgoed langer meegaat en opnieuw kan worden gebruikt voor toekomstige badsessies.

Al met al is het badspeelgoed van Lässig een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een duurzaam en verantwoord speelgoed voor hun kinderen. Het stimuleert niet alleen de verbeelding en creativiteit van kinderen, maar draagt ook bij aan een betere toekomst voor onze planeet. Met de schattige en kleurrijke zeedieren van Lässig zal badtijd altijd een leuke en ontspannen ervaring zijn voor zowel ouders als kinderen.

Extra informatie

Gewicht 0,084 kg
Afmetingen 11,5 × 9,01 × 9 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Badspeeltje Haai” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *