BRAUZZ afwasmiddel starter-set

19,95

Maak je afwassen milieuvriendelijk en efficiënt met de BRAUZZ. afwasmiddel starter-set

Deze set is dé sleutel tot een sprankelende schone vaat en een schonere planeet. De hervulbare glazen fles en biologisch afbreekbare poedernavulling maken afwassen een fluitje van een cent. Met 96,6% natuurlijke ingrediënten en een veganistische, dierenproefvrije formule, is de BRAUZZ. set zowel zacht voor de planeet als voor jouw huid. Bovendien is de glazen fles gemaakt van 20% gerecycled glas, waardoor je actief bijdraagt aan een schonere wereld.

Bespaar geld, verminder plastic afval en geniet van een sprankelend schone vaat met de BRAUZZ. Afwasmiddel Starter-set. Bestel vandaag nog en ontdek de kracht van duurzaam afwassen!

Bestel & Spaar 20 punten!

Beschrijving

De duurzame oplossing voor een schone vaat!

De BRAUZZ afwasmiddel starter-set is een innovatief en duurzaam afwasmiddel dat jou helpt om de afwas te doen zonder schadelijke gevolgen voor het milieu. Het is niet zomaar een afwasmiddel, het is een milieubewuste keuze die jouw dagelijkse routine transformeert.

Deze set bevat een hervulbare glazen fles met een pomp en twee navullingen. Het is eenvoudig in gebruik en is ontworpen om jouw vaat grondig en effectief schoon te maken. Wat dit afwasmiddel zo bijzonder maakt, is het gebruik van een poedernavulling die je eenvoudig mengt met kraanwater in de glazen fles.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Hervulbare fles

De hervulbare glazen fles is een ecologische keuze. Door hergebruik te stimuleren, verminder je de hoeveelheid plastic afval die in het milieu terechtkomt. Deze fles is gemaakt van 20% gerecycled glas, wat bijdraagt aan een schonere planeet.

Biologisch afbreekbare poeder navulling

Het afwasmiddel wordt geleverd met een zakje van 30g poeder dat goed is voor 250 ml afwasmiddel. Het zakje is biologisch afbreekbaar en composteerbaar, wat betekent dat het geen blijvende schade aan het milieu toebrengt. Deze duurzame keuze is gecertificeerd door TÜV AUSTRIA.

Natuurlijke ingrediënten

Het afwasmiddel bevat 96,6% natuurlijke ingrediënten. Dit betekent dat je een krachtige reiniging krijgt zonder de schadelijke chemicaliën die in traditionele afwasmiddelen worden aangetroffen.

Biologisch afbreekbaar product

Na gebruik breekt het afgewassen product snel af in het milieu, waardoor de impact op de natuur minimaal is.

Vegan en dierenproefvrij

Het afwasmiddel is veganistisch en het is niet op dieren is getest. Hierdoor kun je met een gerust hart schoonmaken, wetende dat er geen dierenleed bij betrokken is.

Gemakkelijk in gebruik

Eenvoudig te bereiden

Het BRAUZZ. afwasmiddel is zeer eenvoudig te bereiden. Vul de fles met 250 ml warm water, voeg het poeder toe en schud krachtig. Na een half uurtje rusten, transformeert het kraanwater in een krachtig, gel-achtig afwasmiddel met een verfrissende citrusgeur.

Effectieve Reiniging

Dit afwasmiddel staat garant voor een grondige reiniging van je vaat. Het verwijdert hardnekkige vlekken en laat je servies glanzend schoon achter.

De voordelen van de BRAUZZ. afwasmiddel starter-set

 • Duurzaamheid
 • Door te kiezen voor de BRAUZZ. afwasmiddel starter-set, draag je actief bij aan het verminderen van plastic afval en het behoud van onze planeet.
 • Kostenbesparend
 • Omdat de set een hervulbare fles bevat en navullingen, bespaar je geld op de lange termijn in vergelijking met het regelmatig aanschaffen van wegwerp plastic flessen.
 • Natuurlijke ingrediënten
 • Je kunt met een gerust hart afwassen, wetende dat de ingrediënten natuurlijk en veilig zijn voor jou en het milieu.
 • Lange levensduur
 • De hervulbare fles gaat lang mee, wat betekent dat je minder vaak nieuwe flessen hoeft te kopen.
 • De BRAUZZ. Afwasmiddel Starter-set is de perfecte keuze

De BRAUZZ. afwasmiddel starter-set is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam en effectief afwasmiddel. Met natuurlijke ingrediënten, biologisch afbreekbare verpakking en een hervulbare fles, is dit afwasmiddel een milieubewuste keuze die de wereld een stukje schoner maakt.

Door te kiezen voor de BRAUZZ. afwasmiddel starter-set help je niet alleen het milieu te beschermen, maar bespaar je ook geld op de lange termijn. Bovendien zorgt het voor een schone vaat met een heerlijke citrusgeur.

Ga groen met de BRAUZZ. afwasmiddel starter-set en ontdek de voordelen van duurzaam afwassen. Bestel nu en ervaar zelf de kracht van natuurlijke reiniging.

Kies voor een schonere planeet en een schone vaat met BRAUZZ. afwasmiddel starter-set!

 • Vul de glazen fles met 25o ml water (tot aan het streepje)
 • Giet dan het zakje (de navulling) in de fles
 • Goed schudden en daarna de fles een halfuurtje laten rusten, het kraanwater wordt omgevormd tot een krachtige, gel-achtige afwasmiddel, met een heerlijke citrusgeur.

NATRIUMLAURYLSULFAAT,NATRIUMCOCOSULFAAT, SORBITOL, XANTANGOM, CITROENZUUR, INULINE, NATRIUMBENZOAAT ,LAURETH-7 ,TRINATRIUMDICARBOXYMETHYLALANINAAT, PARFUM (LIMONEEN, GERANIOL, CITRONELLOL)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “BRAUZZ afwasmiddel starter-set” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *