BRAUZZ Eco Wasstrips

14,95

Ontdek de toekomst van wassen met BRAUZZ Eco Wasstrips. Deze kleine wonderen wegen slechts 2 gram maar bieden dezelfde reinigingskracht als 40 gram traditioneel wasmiddel. Beter nog, ze zijn milieuvriendelijk, vrij van microplastics en volledig biologisch afbreekbaar. Eén wasstrip per lading, gemakkelijk in gebruik, en geschikt voor alle temperaturen en stoffen. Maak de overstap naar BRAUZZ Eco Wasstrips voor een schonere was en een schonere planeet.

Bestel & Spaar 15 punten!

Beschrijving

BRAUZZ Eco Wasstrips: De Duurzame Revolutie in Wassen

Een frisse, schone wasbeurt voor een schonere planeet! Dat is precies wat je kunt verwachten met de BRAUZZ Eco Wasstrips. In een wereld waarin milieubewustzijn en duurzaamheid centraal staan, bieden deze wasstrips een innovatieve oplossing voor het reinigen van je kleding, terwijl ze tegelijkertijd een positieve impact hebben op het milieu. Met BRAUZZ Eco Wasstrips maak je een bewuste keuze voor een schonere planeet, zonder in te leveren op kwaliteit.

Lichtgewicht en Minder CO2-Uitstoot

De BRAUZZ Eco Wasstrips zijn een ware revolutie in de wereld van wassen. Deze wasstrips zijn maar liefst 20 keer lichter dan traditioneel vloeibaar wasmiddel of waspoeder. Dit lichte gewicht heeft niet alleen voordelen voor jouw gemak, maar het vermindert ook de CO2-uitstoot tijdens het transport. Dat betekent dat je niet alleen je kleding schoon houdt, maar ook bijdraagt aan de vermindering van de ecologische voetafdruk.

Milieuvriendelijk en Effectief

Wat de BRAUZZ Eco Wasstrips nog specialer maakt, is dat ze vrij zijn van microplastics, conserveringsmiddelen of bleekmiddel. Dit maakt ze niet alleen veilig voor jou en je familie, maar ook voor onze prachtige planeet. Deze wasstrips zijn volledig biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze na gebruik geen schadelijke stoffen achterlaten in ons milieu.

Gebruiksvriendelijk en Veelzijdig

Het gebruik van de BRAUZZ Eco Wasstrips is eenvoudig en doeltreffend. Plaats eenvoudig één wasstrip in de wasmachine, voeg je vuile was toe en start het wasprogramma. Voor extra vuile was of een volle trommel kun je probleemloos twee wasstrips gebruiken. Wil je wat extra kracht tegen vlekken of geurtjes? Combineer de wasstrips met vlekkenzout voor verbluffende resultaten. Deze krachtige combinatie zorgt ervoor dat zelfs de meest hardnekkige vlekken verdwijnen en je witte was stralend wit blijft, zonder het gebruik van bleekmiddel.

Krachtig en Veelzijdig

Onderschat de kracht van deze kleine wasstrips niet. Ondanks hun geringe gewicht van slechts 2 gram, hebben ze dezelfde reinigingskracht als maar liefst 40 gram premium vloeibaar wasmiddel of waspoeder. Dit universele wasmiddel is geschikt voor alle soorten textiel, of het nu wit, gekleurd of donker is, en voor alle temperaturen van 15°C tot 95°C. Zelfs delicate stoffen zoals wol, zijde en kasjmier kunnen veilig worden gewassen met BRAUZZ Eco Wasstrips. Bovendien kun je de wasstrips eenvoudig in tweeën scheuren voor kleine wasjes of halve ladingen, waardoor je niets verspilt.

De Voordelen van BRAUZZ Eco Wasstrips op een Rij:

  • Verwijdert zelfs de hardnekkigste vlekken.
  • Laat al je kleding stralen, ongeacht de stof of kleur.
  • Slechts één wasstrip nodig per waslading.
  • Eenvoudig te doseren en te scheuren voor kleinere ladingen.
  • Lichtgewicht verpakking minimaliseert milieubelasting.
  • 100% plasticvrij.
  • Geschikt voor zowel handwas als wasprogramma’s op lage temperaturen.
  • Elke verpakking bevat maar liefst 32 wasstrips.

BRAUZZ Eco Wasstrips wegen slechts 2 gram per stuk en zorgen toch voor schone én frisse was. Kies voor duurzaamheid zonder compromissen te sluiten op het gebied van reinigingskracht. Samen kunnen we bijdragen aan een schonere planeet, één wasstrip tegelijk. Maak vandaag nog de overstap naar BRAUZZ Eco Wasstrips en ervaar de toekomst van wassen!

Extra informatie

Gewicht0,71 kg
Afmetingen19 × 11,8 × 1,9 cm

Natruimdodecylsulfaat

Van natuurlijke oorsprong

Verwijderd vuil, verhooft de emulgerende werking en vergemakkelijkt het oplossen.

Alcohol polyglycol ether

Van natuurlijke oorsprong

Creëert schuim en verwijdert vuil

Polyvinylalcohol

Synthetische oorsprong

Geeft vorm en stevigheid

Water

Van natuurlijke oorsprong

Vergemakkelijkt het oplossen van de wasstrips

1 wasstrip in de wasmachine, leg de vuile was er bovenop en wassen maar! Voor zeer vuile was of een zeer volle trommel kun je 2 wasstrips gebruiken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BRAUZZ Eco Wasstrips” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *