BRAUZZ eco schone toiletreiniger

14,95

Ontdek de kracht van BRAUZZ eco schone toiletreiniger – voor een hygiënisch schoon toilet zonder schadelijke chemicaliën. De duurzame formule is 98,99% natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Eenvoudig doseren, plasticvrije verpakking en geen dierproeven. Maak een bewuste keuze voor jouw gezin en onze planeet. Bestel nu voor een stralend schoon toilet!

Bestel & Spaar 15 punten!

Beschrijving

Het kleinste kamertje in huis is vaak een plek waar we liever niet over praten, maar laten we eerlijk zijn, het is een ruimte die we allemaal regelmatig moeten schoonmaken. Met de BRAUZZ eco schone toiletreiniger wordt deze taak echter een stuk aangenamer en milieuvriendelijker. De toiletreiniger is speciaal ontworpen om uw toilet hygiënisch schoon en glanzend te houden, en tegelijkertijd dragen we ons steentje bij aan het verminderen van plastic afval en het behouden van onze planeet.

Kracht en duurzaamheid in één fles

BRAUZZ heeft een unieke formule ontwikkeld die kracht en duurzaamheid combineert. Met deze toiletreiniger krijg je niet alleen een brandschoon toilet, maar draag je ook bij aan het verminderen van de milieu-impact.

Eenvoudig doseren voor optimaal gebruik

Elk doosje BRAUZZ eco schone toiletreiniger bevat 15 handige dosissen. En het beste nieuws is dat één dosis gelijk staat aan één schoonmaakbeurt. Doseren was nog nooit zo eenvoudig! Geen gedoe meer met het meten van de juiste hoeveelheid reiniger, gewoon een dosis nemen en jouw toilet laten stralen.

Milieuvriendelijke verpakking

Deze toiletreiniger wordt geleverd in een kartonnen verpakking waar precies 15 dosissen in passen. Dit betekent dat de verpakking compact genoeg is om door de brievenbus te worden geleverd, wat niet alleen handig is, maar ook de CO2-uitstoot vermindert door efficiënter transport.

Natuurlijke ingrediënten voor een schonere planeet

De toiletreiniger bestaat voor maar liefst 98,99% uit ingrediënten afgeleid van natuurlijke oorsprong. Dit betekent dat u een krachtige reiniging krijgt zonder schadelijke chemicaliën. Bovendien is de formule gemakkelijk biologisch afbreekbaar, wat betekent dat deze geen schadelijke resten achterlaat in onze waterwegen en ecosystemen.

Dierenwelzijn staat voorop

Bij BRAUZZ hechten ze veel waarde aan dierenwelzijn. Daarom testen ze de toiletreiniger nooit op dieren. Je kunt met een gerust hart gebruikmaken van deze producten, wetende dat ze op geen enkele manier hebben bijgedragen aan dierenleed.

Zeg vaarwel tegen schadelijke ingrediënten

De toiletreiniger is vrij van schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten en ammoniak. We begrijpen hoe belangrijk het is om uw toilet grondig te reinigen zonder jouw gezondheid in gevaar te brengen, en daarom hebben ze deze schadelijke stoffen uit de formule geweerd.

Milieubewustzijn in actie

Met de BRAUZZ toiletreiniger neem je actief deel aan het verminderen van plastic afval en het beschermen van onze planeet. Elk aspect van dit product, van de verpakking tot de formule zelf, is ontworpen met duurzaamheid in gedachten.

Vermindering van watertransport

Traditionele vloeibare toiletreinigers bestaan vaak voor meer dan 90% uit water. Dit betekent dat er grote hoeveelheden water worden vervoerd, wat niet alleen de transportkosten verhoogt, maar ook de milieu-impact vergroot. De geconcentreerde formule heeft dit probleem opgelost door water uit de vergelijking te halen. Je voegt gewoon water toe wanneer u het nodig heeft, wat zorgt voor een lichtere ecologische voetafdruk.

Natuurlijke en biologisch afbreekbare ingrediënten

Met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten om ervoor te zorgen dat je toilet grondig wordt gereinigd zonder schadelijke chemicaliën. Bovendien zijn deze ingrediënten gemakkelijk biologisch afbreekbaar, waardoor ze geen negatieve impact hebben op het milieu wanneer ze worden afgevoerd.

Een bewuste keuze voor uw gezin en onze planeet

Met BRAUZZ eco schone toiletreiniger kunt u met een gerust hart schoonmaken, wetende dat je de gezondheid van jouw gezin beschermt en tegelijkertijd een positieve bijdrage levert aan het milieu. jouw keuze voor dit product is een stap in de richting van een schonere en duurzamere wereld.

Extra informatie

Gewicht0,328 kg
Afmetingen9,9 × 18,7 × 2,7 cm

Natriumdodecylsulfaat

Natriumcarbonaat

Citroenzuur

Kleurstof

Natriumbicarbonaat

Natriumpercarbonaat

Eucalyptus Globulus Bladolie

1 dosis = 1 schoonmaakbeurt, Laat de toiletreiniger tussen de 30 en 90 minuten oplossen, Maak het toilet schoon met de borstel en spoel door.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “BRAUZZ eco schone toiletreiniger” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *