Lookbook

Hier vindt je een verzameling van prachtige foto’s van de gepersonaliseerde kartonnen geboortekoffers en naamkoffers, samen met inspirerende lifestyle foto’s van de producten uit de shop. Blader door de galerij om ideeën op te doen voor je eigen gepersonaliseerde geschenken en om te zien hoe de producten eruit zien in het dagelijks leven.

Het Lookbook bevat foto’s van recente opdrachten, zodat je kunt zien hoe we de wensen van de klanten hebben vertaald naar unieke, op maat gemaakte ontwerpen. We zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan de speciale momenten in het leven van de klanten, en we hopen dat de foto’s je inspireren om iets speciaals te creëren voor jouw eigen dierbaren.

Naast de gepersonaliseerde koffers, vindt je hier ook andere productfoto’s, zodat je een beter idee krijgt van de kwaliteit en afwerking van de producten. Of je nu op zoek bent naar een uniek kraamcadeau of een prachtige naamkoffer om de kamer van jouw kindje op te fleuren, het Lookbook biedt volop inspiratie.

Het is altijd leuk om te zien hoe jullie als klant de producten gebruiken en er hun eigen draai aan geven. Aarzel dus niet om jouw foto’s in te sturen naar het La Felin, wie weet wordt jouw foto wel uitgekozen en geplaatst in dit Lookbook!

We hopen dat je geniet van het bekijken van de foto’s en dat je geïnspireerd raakt om iets moois te creëren voor jezelf of voor iemand anders. Als je vragen hebt of een gepersonaliseerde koffer wilt bestellen, neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder!

De waardering van lafelin.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 13 reviews.
× Chat