Nijntje Corduroy Turquoise 23cm

19,95

Wie kent ze niet, de Corduroy Nijntjes?! De ultieme eye-catcher in iedere kinderkamer en leukste Nijntje om mee te spelen.

Je Corduroy Nijntje in de kleur Turquoise is met de hand gemaakt en gevuld. Ze kan gewassen worden, maar liever niet in de wasmachine.

Nijntjes vulling is gemaakt van 100% gerecycled PET (polyester). Al onze fabrikanten zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben allen de ICTI (ethisch verantwoorde productie) status

Bestel & Spaar 20 punten!

Beschrijving

Dit Nijntje Corduroy Turqoise 23cm is een absolute must-have voor elke kinderkamer. Met zijn zachte corduroy stof en levendige turquoise kleur is deze 23 cm grote knuffel een ware eye-catcher.

Hoog knuffelgehalte

Dit Corduroy Nijntje niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook heerlijk om mee te knuffelen. De kwaliteit van het vakmanschap straalt ervan af, waardoor deze knuffel een duurzame metgezel wordt voor jouw kleintje.

Wasbaar

Als ouder begrijp je hoe belangrijk het is dat een knuffel gemakkelijk schoon te houden is. Daarom is ervoor gezorgd dat je deze Corduroy Nijntje kunt wassen. Hoewel ze bestand is tegen een wasbeurt, raden we aan om haar met de hand te wassen om ervoor te zorgen dat ze haar levendige kleur behoudt en haar zachtheid niet verliest.

100% gerecycled PET

Wat dit Corduroy Nijntje echt bijzonder maakt, is de vulling. In plaats van traditionele materialen te gebruiken, is er gekozen  voor 100% gerecycled PET (polyester) als vulling. Door gerecycled materiaal te gebruiken, wordt er bijgedragen aan een duurzame toekomst voor onze kinderen. Het is een kleine stap, maar elk gebaar telt.

Ethisch verantwoord

Bij de productie van de Corduroy Nijntjes staat ethisch verantwoorde productie hoog in het vaandel. We werken samen met fabrikanten die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van arbeidsomstandigheden en sociale verantwoordelijkheid. De fabrikanten hebben allen de ICTI-certificering, wat betekent dat ze zich houden aan strikte richtlijnen om ervoor te zorgen dat het productieproces ethisch verantwoord verloopt.

Het geliefde konijntje van Dick Bruna

Nijntje, het geliefde konijntje van Dick Bruna, is een tijdloos figuurtje dat al generaties lang kinderen en volwassenen heeft weten te betoveren. Met de Corduroy Nijntjes brengen ze een nieuwe twist aan dit klassieke karakter, waardoor ze nog specialer worden. De combinatie van het zachte corduroy materiaal en de levendige turquoise kleur geeft Nijntje een frisse en eigentijdse uitstraling.

Hoogwaardige afwerking

Of het nu als cadeau is voor een speciale gelegenheid of gewoon om je eigen kinderkamer op te vrolijken, dit Nijntje Corduroy Dusty Rose 23cm is een knuffel die de harten van jong en oud zal veroveren. Met zijn hoogwaardige afwerking, wasbaarheid en ethisch verantwoorde productie is dit niet zomaar een knuffel, maar een waardevol bezit dat generaties lang gekoesterd kan worden.

Haal magie in huis

Breng een beetje magie in het leven van jouw kleintje met dit prachtige Corduroy Nijntje. Bestel vandaag nog en geef een tijdloos cadeau waar ze jarenlang plezier aan zullen beleven.

1 beoordeling voor Nijntje Corduroy Turquoise 23cm

  1. 5 van 5

    Elfriede Van Langenhove

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *