-15%

Nijntje Organic Cotton Soft Pink 23cm

Oorspronkelijke prijs was: 34,95.Huidige prijs is: 29,71.

Nijntje houdt van organic cotton is een schattig knuffelkonijntje in de kleur Soft Pink. Ze is gemaakt van 100% biologisch katoen en heeft een vulling van 100% gerecycled polyester. Dit lieve knuffelkonijntje is perfect als cadeau voor pasgeboren baby’s. Met haar zachte stof is ze het ideale knuffelmaatje. Nijntje is met de hand gemaakt en kan worden gewassen, maar liever niet in de wasmachine. De vulling van Nijntje is gemaakt van gerecycled PET (polyester). Alle fabrikanten hebben de ethisch verantwoorde productie status (ICTI).

Bestel & Spaar 30 punten!

Beschrijving

Maak kennis met Nijntje organic cotton soft pink 23cm! Dit schattige knuffelkonijntje is een waardevol bezit voor elke pasgeboren baby. Gemaakt van 100% biologisch katoen en met een vulling van 100% gerecycled polyester, is Nijntje niet alleen liefdevol en zacht, maar ook milieubewust.

Wat maakt Nijntje van organic cotton zo bijzonder?

Ten eerste is ze vervaardigd uit hoogwaardig biologisch katoen. Dit betekent dat het katoen is geteeld zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën, pesticiden of genetisch gemodificeerde zaden. Het resultaat is een knuffel van uitzonderlijke kwaliteit en zachtheid, perfect voor de tere huid van een baby.

Handgemaakt

De liefde en zorg die in het productieproces van Nijntje worden gestoken, zijn duidelijk zichtbaar. Elk knuffelkonijntje is met de hand gemaakt en gevuld, waardoor er aandacht is voor elk detail. De fabrikanten van Nijntje zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de strenge normen van de International Council of Toy Industries (ICTI), wat staat voor ethisch verantwoorde productie. Je kunt er dus op vertrouwen dat Nijntje met respect voor mens en milieu is gemaakt.

100% gerecycled PET

Daarnaast is Nijntje niet alleen vriendelijk voor de natuur, maar ook voor de planeet. Haar vulling is namelijk gemaakt van 100% gerecycled PET (polyester). Door het gebruik van gerecyclede materialen wordt er minder afval geproduceerd en wordt er bijgedragen aan een duurzamere toekomst voor onze planeet. Met Nijntje van organic cotton geef je niet alleen een liefdevol cadeau, maar draag je ook bij aan een schonere wereld voor de nieuwe generatie.

Troost, veiligheid en vriendschap

Als cadeau voor een pasgeboren baby is Nijntje van organic cotton perfect. Haar zachte stof en knuffelbare formaat maken haar een ideale metgezel voor de kleintjes. Ze biedt troost, veiligheid en gezelschap, en zal snel een onmisbaar onderdeel worden van de baby’s wereld.

Handwas

Om Nijntje mooi en schoon te houden, kan ze met de hand worden gewassen. Hoewel ze niet geschikt is voor de wasmachine, is haar onderhoud eenvoudig en gemakkelijk. Je kunt haar voorzichtig wassen met een mild reinigingsmiddel en daarna laten drogen aan de lucht. Zo blijft Nijntje fris en klaar om geknuffeld te worden.

Biologisch katoen

Nijntje van organic cotton is niet zomaar een knuffelkonijntje. Ze is een symbool van liefde, zorgzaamheid en duurzaamheid. Met haar gebruik van biologisch katoen en gerecyclede materialen draagt ze bij aan een betere wereld. Geef dit bijzondere cadeau aan een pasgeboren baby en laat ze opgroeien met een knuffelvriendje dat niet alleen heerlijk zacht en knuffelbaar is, maar ook de waarde van duurzaamheid en ethisch verantwoorde productie vertegenwoordigt.

Duurzaam

Nijntje van biologisch katoen is ook een geweldig cadeau-idee voor ouders die zich bewust zijn van duurzaamheid en verantwoorde consumptie. Het is een manier om hen te ondersteunen in hun streven naar een groenere levensstijl en hen te laten zien dat het mogelijk is om mooie producten te vinden die zowel goed zijn voor hun baby als voor de wereld waarin ze opgroeien.

knuffelkonijntje met een missie

Nijntje van organic cotton is een knuffelkonijntje met een missie. Ze vertegenwoordigt liefde, zorgzaamheid en duurzaamheid. Met haar gebruik van 100% biologisch katoen en een vulling van gerecycled polyester laat ze zien dat het mogelijk is om mooie, hoogwaardige producten te maken met respect voor de natuur en ethische productiestandaarden.

Geef dit speciale Nijntje als cadeau aan een pasgeboren baby en geef hen een knuffelmaatje dat niet alleen heerlijk zacht en knuffelbaar is, maar ook een positieve impact heeft op de wereld om hen heen. Nijntje van organic cotton – een perfect cadeau voor een gezonde, gelukkige en duurzame start in het leven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Nijntje Organic Cotton Soft Pink 23cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *