Thieves® Household Cleaner

0 van 5

35,99

Maak moeilijke vlekken makkelijk en snel schoon zonder schadelijke ingrediënten. Bacteriën kunnen gevaarlijk zijn, maar gangbare schoonmaakmiddelen vormen een groot risico voor de gezondheid omdat deze schadelijke chemische bestanddelen bevatten. Dit schoonmaakmiddel is een veilig alternatief voor iedere ruimte in huis. Verdun in een spuitfles of emmer of gebruik onverdund voor extra kracht. Ideaal als je dieren of kleine kinderen in huis hebt. Het is een echte allesreiniger, van je huis, tot ramen, maar zeker ook dierverblijven, voerbakken etc.

Bestel & Spaar 36 punten!

Beschrijving

Thieves® Household Cleaner bevat de kracht van etherische oliemelange Thieves® en is een geconcentreerd, veelzijdig schoonmaakmiddel dat diep reinigt terwijl je schrobt, vlekken verwijdert of stof afneemt. En dat allemaal zonder agressieve chemicaliën! Dit product heeft een kruidige en zoete geur, is plantaardig en geschikt voor gebruik in de buurt van het hele gezin. Creëer een schone, uitnodigende omgeving met de frisse geur en stralende glans van Thieves® Household Cleaner.

Thieves® Household Cleaner is een plantaardig schoonmaakmiddel met natuurlijke oorsprong dat agressieve chemicaliën vervangt en ondersteund wordt door de kracht van zuivere etherische oliën. Dit schoonmaakmiddel met natuurlijke oosprong bevat Thieves®, de etherische oliemelange gebaseerd op de legende van vier Franse dieven uit de vijftiende eeuw. Zij stelden een speciaal aromatisch mengsel samen van kruidnagel, rozemarijn en andere planten en droegen dit ter bescherming tijdens rooftochten. Franse autoriteiten beseften dat het mengsel van grote waarde was en ze deden de dieven een voorstel: een mildere straf in ruil voor het geheime recept. Thieves®, een unieke Young Living-melange, is samengesteld met deze legendarische combinatie in gedachten en is te vinden in alle Thieves®-producten. Thieves® bevat krachtige citroenolie, kruidnagelolie, kaneelolie en eucalyptus radiata-olie. Bij gebruik wordt een kruidige, uitnodigende geur verspreidt.

Water, niet-ionische oppervlakteactieve stoffen (5- 15%), anionische oppervlakteactieve stoffen (minder dan 5%). Geparfumeerd met etherische citroenolie, bergamotolie, kruidnagelolie, kaneelolie, rozemarijnolie en eucalyptusolie. Bevat mogelijk: benzylbenzoaat, cinnamal, cinnamylalcohol, citral, citronellol, eugenol, farnesol, geraniol, isoeugenol, limoneen, linalool.

Verdunningsverhoudingen

Meeste schoonmaakklussen: 30 delen water en 1 deel Thieves® Household Cleaner Zware ontvetter: 15 delen water en 1 deel Thieves®

Household Cleaner Lichte ontvetter: 50 delen water en 1 deel Thieves® Household Cleaner Glas: 50 of 100 delen water en 1 deel Thieves®

Household Cleaner Thieves® Household Cleaner kan gebruikt worden voor andere toepassingen dan hierboven vermeld. Voer een vlektest uit op een onopvallende plek voordat dit product gebruikt wordt om hout en andere afgewerkte oppervlakken, alle soorten kunststof en stoffen te reinigen. Gebruik het product niet meer als er vlekken ontstaan.

Voorkom lozing in het milieu. Gooi de inhoud/verpakking weg in overeenstemming met de plaatselijke/regionale/nationale/internationale voorschriften. Veroorzaakt ernstige irritatie van het oog. Veroorzaakt huidirratie. CONTACT MET DE OGEN: Bij contact met de ogen enkele minuten voorzichtig spoelen met water. Verwijder indien mogelijk eventuele contactlenzen. Blijf spoelen. Raadpleeg een arts bij aanhoudende irritatie van het oog. INDIEN OP DE HUID: Spoelen met voldoende water. Raadpleeg een arts bij aanhoudende irritatie van de huid. Buiten bereik van kinderen houden. Neem voor gebruik de gebruiksaanwijzing door.