Over ons

Over La Felin.nl

Welkom op La Felin.nl, wat leuk dat je onze webshop hebt gevonden! Je bent vast nieuwsgierig naar het gezicht achter La Felin, dus laten we ons even voorstellen.

Mijn naam is Sharon en ik ben de trotse eigenaar van La Felin. Met mijn 43 jaar ben ik niet alleen een gepassioneerde ondernemer, maar ook een moeder van drie geweldige kinderen. Mijn gezin bestaat uit een puberzoon van ruim 16 en twee dochters van 7 en 5 jaar oud.

Creativiteit heeft altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Van jongs af aan ben ik bezig geweest met verschillende creatieve projecten. Na ruim 12,5 jaar in de geboortezorg te hebben gewerkt, ben ik begonnen met het personaliseren van kinderkoffertjes, om tegemoet te komen aan de behoefte om de kostbare herinneringen van pasgeboren baby’s op een speciale manier te bewaren. Dit was het begin van mijn eerste website, HippeKoffers.nl

IMG 9688.1

Na een aantal jaren waarin ik koffertjes personaliseerde, groeide mijn verlangen om mijn assortiment uit te breiden. Geleidelijk aan voegde ik steeds meer producten toe aan de website, die goed werden ontvangen. Hierdoor werd de naam “Hippe Koffers” steeds minder passend en begon het brainstormen over een nieuwe naam.

En zo ontstond La Felin. Ik wilde een naam die nog steeds perfect bij mijn webshop paste. La Felin is samengesteld uit de namen van mijn drie kinderen: “La” staat voor Lars, “Fe” voor Fenne, en “lin” voor Linde. Voor mij bestaat er niets mooiers dan het delen van liefde met elkaar. In mijn webshop straalt die liefde door alles heen: van de zorgvuldig uitgekozen producten tot het met liefde inpakken van jullie bestellingen. En zo staat “La Felin” symbool voor liefde in al zijn vormen.

Onze webshop is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreide collectie producten. Duurzaamheid staat bij La Felin hoog in het vaandel, daarom werken we samen met fabrikanten die streven naar hoge kwaliteit en duurzaamheid. Maar we zijn nog niet klaar…

Not limit your challenge, challenge your limit!

Bij La Felin houden we van uitdagingen en we blijven graag groeien. Met veel passie en liefde blijven we kinderkoffers maken, zodat we jou en je kinderen blij kunnen maken met prachtige cadeaus.

Nu je meer weet over waar onze webshop voor staat, en als je dezelfde passie voelt en leuke ideeën hebt of als je zelf een hippe webshop hebt en wilt samenwerken, laat het ons weten! We staan altijd open voor nieuwe en inspirerende ideeën.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons beter te leren kennen. We hopen dat je dezelfde liefde en passie voelt voor La Felin als wij. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Met liefde en een warme duurzame groet,

Sharon en het team van La Felin.nl

De waardering van lafelin.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.
× Chat