Spaarprogramma

Welkom bij La Felin, dé duurzame webshop die zich inzet voor een bewuste levensstijl en waar je een uitgebreid assortiment vindt, variërend van milieuvriendelijke wasmiddelen tot zonnebrandproducten zonder schadelijke ingrediënten. We zijn er trots op om producten aan te bieden die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor onze planeet. Ons spaarprogramma beloont jouw inzet voor duurzaamheid en biedt een scala aan manieren om te sparen en te genieten van geweldige kortingen.

Duurzaamheid toegankelijk voor iedereen

Bij La Felin geloven we dat duurzaamheid toegankelijk moet zijn voor iedereen. Onze webshop biedt een gevarieerde selectie van producten, variërend van dagelijkse benodigdheden zoals wasmiddel tot speciale items zoals kinderspeelgoed gemaakt van rietsuiker en zachte mousseline doeken. Wat je ook zoekt, je kunt er zeker van zijn dat onze producten vrij zijn van schadelijke stoffen en bijdragen aan een schonere wereld.

Verdien punten met verschillende opties

Ieder euro is 1 punt

Het hart van ons spaarprogramma ligt bij onze puntenstructuur. Voor elke euro die je besteedt in onze webshop, verdien je 1 punt. Deze punten kunnen snel oplopen naarmate je meer aankopen doet. Maar dat is nog niet alles! Wanneer je vrienden naar onze webshop verwijst en zij een aankoop doen, ontvang jij dezelfde hoeveelheid punten als je vriend. Dit betekent dat niet alleen jij, maar ook je vrienden kunnen profiteren van onze duurzame producten en beloningen.

Schrijf een review

We waarderen jouw feedback en willen je daarvoor bedanken. Daarom krijg je 100 punten voor het plaatsen van een review over je aankoop. We geloven dat transparante meningen van onze klanten anderen kunnen inspireren om ook voor duurzame opties te kiezen.

Maak een account

Het aanmaken van een account bij La Felin heeft niet alleen voordelen voor jou als shopper, maar ook voor onze planeet. Om je te bedanken voor je registratie, verdienen nieuwe accounts direct 50 punten. Met deze bonuspunten ben je al goed op weg naar je eerste korting!

Bij je verjaardag hoort een cadeautje

En laten we je verjaardag niet vergeten! We willen je speciale dag nog specialer maken. Daarom ontvang je op je verjaardag 15% korting op je volgende aankoop. Zo kun je genieten van je favoriete duurzame producten en tegelijkertijd wat geld besparen.

Inwisselen van je gespaarde punten

Maar waar gaat het uiteindelijk om? Het inwisselen van je verdiende punten voor fantastische kortingen! Voor bijvoorbeeld 100 punten ontvang je maar liefst €2,50 korting op je volgende aankoop. Zo wordt duurzaam winkelen niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Met ons spaarprogramma richting een duurzamere toekomst

Bij La Felin geloven we in de kracht van collectieve inspanningen om positieve veranderingen teweeg te brengen. Met ons spaarprogramma moedigen we jou aan om deel te nemen aan deze beweging richting een duurzamere toekomst. Of je nu kiest voor onze hoogwaardige wasmiddelen, zonnebrandproducten, kinderspeelgoed van rietsuiker of andere prachtige producten, je draagt bij aan een betere wereld.

Dus, sluit je aan bij La Felin en begin vandaag nog met sparen voor duurzame beloningen. Niet alleen investeer je in hoogwaardige producten die goed zijn voor jou en de planeet, maar je wordt ook beloond voor je inzet. Samen kunnen we een positieve impact hebben en streven naar een groenere toekomst voor ons allemaal.

 

Klik hier om naar de Blog over het spaarprogramma te gaan

De waardering van lafelin.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 8 reviews.
× Chat