INCIA Natuurlijk Afwasmiddel

6,95

Ontdek het INCIA Natuurlijk Afwasmiddel, de ideale keuze voor een duurzaam huishouden. Met zijn focus op natuurlijke schoonmaakmiddelen en milieuvriendelijkheid, is dit afwasmiddel een absolute must-have. Het is gemaakt van biologische ingrediënten en biedt de perfecte oplossing voor een schone vaat. Bovendien is het afwasmiddel vrij van dierlijke bijproducten en dus 100% vegan.

 

Bestel & Spaar 7 punten!

Beschrijving

Ontdek het INCIA Natuurlijk Afwasmiddel, de ideale keuze voor een duurzaam huishouden. Met zijn focus op natuurlijke schoonmaakmiddelen en milieuvriendelijkheid, is dit afwasmiddel een absolute must-have. Het is gemaakt van biologische ingrediënten en biedt de perfecte oplossing voor een schone vaat. Bovendien is het afwasmiddel vrij van dierlijke bijproducten en dus 100% vegan.

Wat maakt INCIA Natuurlijk Afwasmiddel zo bijzonder?

Om te beginnen is het huidvriendelijk, waardoor het zacht is voor je handen. Het biedt grondige en effectieve reiniging, zonder schade toe te brengen aan je huid of gezondheid. Daarnaast is het veilig te gebruiken voor babyspullen, waardoor het ideaal is voor gezinnen met jonge kinderen.

Duurzaam

Een van de meest opvallende kenmerken van INCIA Natuurlijk Afwasmiddel is de duurzaamheid. De verpakkingen zijn 100% recyclebaar, waardoor je bijdraagt aan het verminderen van afval en het behoud van het milieu. Bovendien bevat het afwasmiddel geen kunstmatige geur- of kleurstoffen, waardoor je kunt genieten van een puur en natuurlijk schoonmaakproduct.

Desinfecterende eigenschappen

Maar dat is nog niet alles! INCIA Natuurlijk Afwasmiddel biedt ook desinfecterende eigenschappen dankzij het natuurlijke desinfectant d-limoneen. Dit krachtige ingrediënt is afkomstig van sinaasappel- en grapefruitolie, en zorgt ervoor dat je vaat niet alleen schoon is, maar ook hygiënisch. Het afwasmiddel bevat tevens kokosolie en olijfolie, die samen met d-limoneen een hygiënische reiniging en vuilverwijdering bieden. Daarnaast helpen carbonaat en azijn bij het oplossen van vuil en het verwijderen van vieze geurtjes.

Parfumvrij

Hoewel het parfumvrij is, heeft INCIA Natuurlijk Afwasmiddel een aangename geur die je afwaservaring verrijkt. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen geniet van een schone vaat, maar ook van een frisse geur in je keuken.

Hydratatie

Het huidvriendelijke aspect van INCIA Natuurlijk Afwasmiddel is te danken aan de Super-Fat-technologie die in het product wordt gebruikt. Deze technologie helpt de oliebalans van je huid te behouden, waardoor je handen zacht en gehydrateerd blijven, zelfs na het afwassen. De natuurlijke oliën in het afwasmiddel voorzien je huid van essentiële vitamines en mineralen, waardoor je niet alleen je vaat schoonmaakt, maar ook je handen verzorgt.

Dierproefvrij

Bij INCIA geloven ze in het beschermen van de natuur en alle levende wezens. Daarom zijn alle producten, inclusief INCIA Natuurlijk Afwasmiddel, dierproefvrij. Je kunt met een gerust hart genieten van een schone vaat, wetende dat er geen dieren betrokken zijn bij het testen van deze producten.

Inhoud

Elke fles INCIA Natuurlijk Afwasmiddel bevat 500 ml product. Met deze hoeveelheid kun je ongeveer 100 keer afwassen bij normaal gebruik. Dit betekent dat je langdurig kunt genieten van de krachtige reiniging en duurzaamheid van ons afwasmiddel.

Biologisch afbreekbare formule

Kies voor INCIA Natuurlijk Afwasmiddel en maak de overstap naar een duurzaam huishouden. De biologisch afbreekbare formule, gecombineerd met recyclebare verpakkingen, helpt je bij te dragen aan een beter milieu. Geniet van de voordelen van natuurlijke ingrediënten, grondige reiniging en huidvriendelijke verzorging, allemaal verpakt in een product dat vrij is van schadelijke chemicaliën.

Duurzaam en vegan afwasmiddel

Voeg INCIA Natuurlijk Afwasmiddel toe aan je schoonmaakroutine en ervaar de kracht van natuurlijke schoonmaakmiddelen. Met elke afwas draag je bij aan een schonere wereld en geniet je van een schone, hygiënische vaat. Maak de bewuste keuze voor een duurzaam en vegan afwasmiddel. Kies voor INCIA Natuurlijk Afwasmiddel en ontdek een nieuwe standaard in schoonmaakprestaties, veiligheid en milieuvriendelijkheid.

Olijfolie, kokosolie, ricinusolie, azijn, sinaasappelolie, grapefruitolie, glycerine, carbonaat

Gebruik het afwasmiddel zoals gewoonlijk op een spons en was de vaat ermee af. Te gebruiken voor flesjes, speen en alle babyaccessoires

1 beoordeling voor INCIA Natuurlijk Afwasmiddel

  1. 5 van 5

    Anoniem

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *